Cum scapi de microbii din incapere? Sfaturi ca sa detii un apartament curat!

Te-ai saturat de aspirator si lavete, ai intotdeauna gandul ca indiferent cat il maturi, mizeria se asterne dupa curatenie?

Iata cateva solutii ca sa detii o locuinta curata unde sa existe curat, potrivit site-ului www.curatenie-profesionala.com:

firma de curatenie

Redu structurile care atrag mizeria foarte usor

In zadar incerci sa-l cureti mereu, ca murdaria reapare. Ca urmare, pentru a scapa de el e important sa evacuezi obiectele ce-l absorb. Covorul constituie unul dintre cele care e important sa fie scos, la fel si tapetul, draperiile si mobila tapitata. Posesorii si clientii spatiilor aloca lunar mii de euro pentru gestionarea imobilelor in care isi tin activitatea, in administrarea unitatilor fiind incluse in majoritatea cazurilor si activitatile de curatenie. In acest fel, pentru un spatiu de cam 600 m.p., in care isi au lucrul cel mult 40 de lucratori, o firma ajunge sa aloce lunar 3500 lei.Intretine parchetul liber, inlocuieste carpetele cu perdele banale, iar mobilierul tapitat cu fotolii din piele.In momentul ce-ai redus de lucrurile ce strang praful, curata murdaria. Curatenia e important sa se concentreze de la zonele de sus inspre de dedesubt. Ia aminte de lustre si de marginile tablourilor. Apoi ce ai curatat toate zonele, praful trebuie sa se duca intr-o zona. Ei bine, se aseaza pe pardoseala. Prin urmare, in momentul ce ai luat murdaria din locuinta e esential sa maturi pardoseala. Esti amagit sa folosesti pamatuful, nu. Un factor cheie in cazul serviciilor de curatenie profesionala se refera la persoana care testeaza activitatea de curatenie. Regularitatea cu care se intreprind verificari si accentul pus pe rezultate din partea controlorului fac diferenta!

Un alt atribut foarte de semnalat este legat de respectarea nomenclatorului de culori, care previne transmiterea prin incrucisare a variatelor microorganisme din unele incaperi din casa sau de la birou. Reprezinta un sistem de simbolizare creat pentru curatarea corecta a suprafetelor.e ok. Nu vei crea alt lucru decat sa aduci mizeria la loc. Cel mai bine ar fi sa aspiri.

Pastreaza casa curata

In functie de cat se afla mai multe haine puse peste tot, cu atat murdaria va ramane in incapere. Pastreaza toale murdarite in masina de spalat. Scapa de revistele si ziarele vechi. Spala intotdeauna lingurile si furculitele si sterge farfuria dupa ce ai mancat. Curata cearsafurile de mai multe ori pe luna. Praful indrageste paturile. Pastreaza paturile pe care nu le intrebuintezi in pungi. La fel e necesar sa faci si cu hainele care nu sunt la moda.

Schimba filtrele de la refrigerator

Daca vrei sa ai in atentie mizeria situata in casa, cel mai bine ar fi sa inlocuiesti consumabilele de la ventilator.

Write a comment

Comments: 0