O serie de metode practice de a realiza curatenie pe care le poti utiliza pentru a-ti usura activitatea

Cu totii efectueaza curatenie, chiar daca ne place sau nu. Insa de cate ori nu v-ati chinuit sa curatati anumite obiecte sau lucruri de prin casa cu efort si ceea ce ati obtinut tot nu v-a satisfacut.

Ne-am propus prin acest articol sa va simplificam activitatea si sa va mentionam cateva sfaturi simple dar eficiente de a curata.

Salteaua din camera de dormit este unul din obiectele din locuinta cel mai urat de curatat.In majoritatea cazurilor, este bine suport specializat efectuat la anumite perioade de timp. Insa si voi acasa puteti sa dati un aer placuta saltelei folosind binecunoscutul bicarbonat de sodiu. Indepartati lenjeria de pat si protectia de pat si dupa aceasta puneti o anumita cantitate de bicarbonat astfel incat saacopere in totalitate suprafata; dupa aceasta asteptati cateva ore bune si in final utilizati aspiratorul.De cate ori resturile intarite de mancare din cuptorul cu microunde nu v-au dat batai de cap? Usurati tot mecanismul astfel: puneti intr-un vas cu de apa si acid acetic in proportii relativ egale. Apoi plasati cana in cuptor si porniti-l vreme de 2 minute la un program de incalzire mare. Aburii emanate vor inmuia resturile si tot ce va ramanede intreprins este doar sa curatati cu o laveta pentru a le indeparta.

Filtrul cafeleipoate avea in timp un miros neplacut; puneti cu jumatate apa si jumatate acid acetic si porniti aparatul ca si cum ati crea cafea. Lasati 1 ora astfel incat otetul sa-si faca efectul iar ulterior goliti vasul si repetati procesul cu apa proaspata pana nu se mai percepe mirosul de acid acetic.

Curatati praful de pe tablouri cuo chifla. Rezultatulva va uimi.

Cunoastem indicatiile doctorilor stomatologi de a inlocui periuta de dinti odata la 2 luni. Insa si in in acest timp, periuta se umple de microbi care ne pot face rau. Turnati un cana cu otet si lasati periuta acolo si asteptati pentru cateva zeci de minute. Dupa aceasta vei capata o periuta cu mult mai putini microbi periculosi.

Scapati de calcarul de pe capul de dus cu acid acetic. Puneti intr-o punga acid acetic si apoi aplicati si strangeti in jurul dusului Dupa putin timp aveti posibilitatea de a curata si ceea ce rezulta va fi excellent.

Tocatorul din bucatarile poate fi curatat cel mai rapid cu sare si lamaie. Vei reduce astfel mirosurile urate care raman de obicei incorporate in el. Frecati temeinic cu jumatate dintr-o lamaie si sare de bucatarie iar pe urma clatiti.

Write a comment

Comments: 0